1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Button boxes

Discussion in 'Automobilista - Help & Support' started by sdubbin, Nov 1, 2016.

  1. sdubbin

    sdubbin New Member

    Joined:
    Nov 1, 2016
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Are button boxes support before i buy one, i cant get my wheel to work if i have a xbox controller plugged in so wonder if a button box would

    many Thanks
     
  2. Kevin Peat

    Kevin Peat Active Member

    Joined:
    Mar 8, 2016
    Messages:
    173
    Likes Received:
    50
    Yes button boxes are supported. The number of concurrent controllers allowed was raised some months ago.
     
  3. Le_Poilu

    Le_Poilu Member

    Joined:
    Jul 28, 2016
    Messages:
    57
    Likes Received:
    4
    Don't worry, you can push the button :p
    I have 2 DSD Buttonbox (+wheel + Pedals + shifter) = works flawlessly
     
  4. Tony Binelli

    Tony Binelli Active Member

    Joined:
    Apr 26, 2016
    Messages:
    255
    Likes Received:
    69
  5. sherpa25

    sherpa25 Member

    Joined:
    Mar 11, 2016
    Messages:
    117
    Likes Received:
    3
    Maybe you can help, Tony. Had this working a couple of months ago working with my 2 devices (iPad Air and Android phone), but I tried it few days ago, they can no longer connect to my PC Powergrid. Can you help, perhaps PM (if OT)?
     
  6. Tony Binelli

    Tony Binelli Active Member

    Joined:
    Apr 26, 2016
    Messages:
    255
    Likes Received:
    69
    Will pm tomorrow with some info
     
    • Like Like x 1
  7. DaVeX

    DaVeX Well-Known Member

    Joined:
    Mar 8, 2016
    Messages:
    1,072
    Likes Received:
    357
    ...and...which button box you suggest?
    I mean, as premade ones...
     
  8. Le_Poilu

    Le_Poilu Member

    Joined:
    Jul 28, 2016
    Messages:
    57
    Likes Received:
    4
    • Agree Agree x 1
  9. Greame

    Greame New Member

    Joined:
    Mar 8, 2016
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Hi all, I am going to get a button box to use with my T300 and I have to decide what buttons and rotaries I want. Was hoping someone could help me decide.
    Questions:
    1. I want a push button start button, will I need a key starter as well or is just push button ok on its own.
    2. I want rotaries for adjusting on the fly for TC and brake bias (2). Is it worth getting more rotaries?
    Say four.
    3. Switches , are they needed or would more push buttons be better.
    I am looking at the £35 or £40 ones in the picture attached but the guy has said I can swap out buttons to my needs.
    Thanks Greame
     

    Attached Files:

Share This Page