1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Button boxes

Discussion in 'Automobilista - Help & Support' started by sdubbin, Nov 1, 2016.

  1. sdubbin

    sdubbin New Member

    Joined:
    Nov 1, 2016
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Are button boxes support before i buy one, i cant get my wheel to work if i have a xbox controller plugged in so wonder if a button box would

    many Thanks
     
  2. Kevin Peat

    Kevin Peat Active Member Reiza Backer

    Joined:
    Mar 8, 2016
    Messages:
    173
    Likes Received:
    50
    Yes button boxes are supported. The number of concurrent controllers allowed was raised some months ago.
     
  3. Le_Poilu

    Le_Poilu Member Reiza Backer

    Joined:
    Jul 28, 2016
    Messages:
    57
    Likes Received:
    4
    Don't worry, you can push the button :p
    I have 2 DSD Buttonbox (+wheel + Pedals + shifter) = works flawlessly
     
  4. Tony Binelli

    Tony Binelli Active Member Reiza Backer

    Joined:
    Apr 26, 2016
    Messages:
    255
    Likes Received:
    69
  5. sherpa25

    sherpa25 Member Reiza Backer

    Joined:
    Mar 11, 2016
    Messages:
    119
    Likes Received:
    3
    Maybe you can help, Tony. Had this working a couple of months ago working with my 2 devices (iPad Air and Android phone), but I tried it few days ago, they can no longer connect to my PC Powergrid. Can you help, perhaps PM (if OT)?
     
  6. Tony Binelli

    Tony Binelli Active Member Reiza Backer

    Joined:
    Apr 26, 2016
    Messages:
    255
    Likes Received:
    69
    Will pm tomorrow with some info
     
    • Like Like x 1
  7. DaVeX

    DaVeX Well-Known Member Reiza Backer

    Joined:
    Mar 8, 2016
    Messages:
    1,125
    Likes Received:
    400
    ...and...which button box you suggest?
    I mean, as premade ones...
     
  8. Le_Poilu

    Le_Poilu Member Reiza Backer

    Joined:
    Jul 28, 2016
    Messages:
    57
    Likes Received:
    4
    • Agree Agree x 1
  9. Greame

    Greame New Member Reiza Backer

    Joined:
    Mar 8, 2016
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Hi all, I am going to get a button box to use with my T300 and I have to decide what buttons and rotaries I want. Was hoping someone could help me decide.
    Questions:
    1. I want a push button start button, will I need a key starter as well or is just push button ok on its own.
    2. I want rotaries for adjusting on the fly for TC and brake bias (2). Is it worth getting more rotaries?
    Say four.
    3. Switches , are they needed or would more push buttons be better.
    I am looking at the £35 or £40 ones in the picture attached but the guy has said I can swap out buttons to my needs.
    Thanks Greame
     

    Attached Files:

Share This Page