1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Button freeze

Discussion in 'Automobilista - Help & Support' started by beorn2, May 9, 2018.

  1. beorn2

    beorn2 Member

    Joined:
    Mar 11, 2016
    Messages:
    39
    Likes Received:
    10
    Hi all. Looking for help as lately, when exiting a race for example and going back to the home page, i have to wait around 20 seconds before any buttons highlight and can be used to select anything. Same when shutting the game down etc. Similar thing when firing the game up. It starts, drops back to the ' windows' screen about 20 seconds, then back into the game. Seems worse in the Beta. All good once car/track selected. Any ideas would be appreciated. Cheers
     
  2. Domagoj Lovric

    Domagoj Lovric Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 15, 2016
    Messages:
    407
    Likes Received:
    249
    Does it happen only after race sessions or test day also?
    Could be replay file saving to disk.
    Do you have a HDD at all or SSD?
     
  3. beorn2

    beorn2 Member

    Joined:
    Mar 11, 2016
    Messages:
    39
    Likes Received:
    10
    Thanks for replying Domagoj. Yes it happens in test day as well. I turned replays off, but it made no difference.Strange, everything works,...just hanging when going back to the home page. Also happens when the game is starting up, the windows screen disappears, monitors go black for about 20 seconds before theme music/intro begins. Same time lag as when it happens in game.:confused:
     
  4. beorn2

    beorn2 Member

    Joined:
    Mar 11, 2016
    Messages:
    39
    Likes Received:
    10
    Anyone still having this issue, try this . It worked for me
     
    • Like Like x 2

Share This Page