1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Low FPS with RTX 2080

Discussion in 'Automobilista - Help & Support' started by bravotangosix, Mar 2, 2019.

Tags:
  1. bravotangosix

    bravotangosix New Member Reiza Backer

    Joined:
    Mar 26, 2016
    Messages:
    9
    Likes Received:
    6
    Since swapping out my old GTX 970 for an RTX 2080 I've been getting fps of between 25 - 40 fps. Not a drop of 25 to 40, but in total. I do have settings on full at 2560 x 1440 but I was easily getting 70 to 90 fps with my old card. The only thing that's changed in my setup is the new card.

    Any ideas?
     
  2. Juan Reinoso

    Juan Reinoso Doctor SimRacing Reiza Backer

    Joined:
    Jul 4, 2017
    Messages:
    102
    Likes Received:
    38
    I'm having FPS problem too, but I don't know which is the problem, casually I changed the video card too, from 950 ti to a 1660 gtx, but also I changed the wheel from g27 to an accuforce, I also add +8gb ram (16gb in total) and I'm having the same problem than you
     
  3. DaVeX

    DaVeX AMSUnofficial Staff Reiza Backer

    Joined:
    Mar 8, 2016
    Messages:
    1,183
    Likes Received:
    426
    Maybe installing DX9 drivers again will help?
     
  4. Juan Reinoso

    Juan Reinoso Doctor SimRacing Reiza Backer

    Joined:
    Jul 4, 2017
    Messages:
    102
    Likes Received:
    38
    I already did it
     
  5. Supa

    Supa Member

    Joined:
    May 5, 2016
    Messages:
    136
    Likes Received:
    18
    Have you tried deleting your profile folder and letting game create a new one?
     
  6. Juan Reinoso

    Juan Reinoso Doctor SimRacing Reiza Backer

    Joined:
    Jul 4, 2017
    Messages:
    102
    Likes Received:
    38
    Yes, I reinstalled every software (game, wheel, GPU)
     
  7. Supa

    Supa Member

    Joined:
    May 5, 2016
    Messages:
    136
    Likes Received:
    18
    Really weird I gotta say. I'm using gtx1070 and getting around 140fps with triples @1080p. Wonder if the Nvidia drivers are causing this? I've had issues with the recent one out in July and had to roll back but I think there's a new one out in last week!
     

Share This Page