1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Server not present in ingame lobby

Discussion in 'Automobilista - Help & Support' started by Paradiz, Apr 29, 2018.

  1. Paradiz

    Paradiz New Member

    Joined:
    May 18, 2016
    Messages:
    12
    Likes Received:
    2
    Hi,
    We have 2 dedicated servers, since 1.5.1, none of them are listed in the ingame lobby and only one are in virtual experience lobby page.
    We can join both by ip.

    What can we do ?

    This one is in virtualxperience only
    SRE - CHAMP METALMORO AJR NURBURGRING - SPRING

    SRE - OPEN Formula vintage is only joinable by ip

    Thanks
     
  2. ganzoni

    ganzoni New Member

    Joined:
    Aug 8, 2016
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    We had to do an update again, and now it worked!
     
    Last edited: Apr 30, 2018
  3. SRGP

    SRGP Member

    Joined:
    Mar 31, 2016
    Messages:
    61
    Likes Received:
    20
    Indeed, it seems there has been a bug somewhere...
    Just updating the Server again should fix it.
     
  4. Renato Simioni

    Renato Simioni Administrator Staff Member

    Joined:
    Feb 14, 2016
    Messages:
    1,748
    Likes Received:
    5,438
    It might be the server´s version.txt does not match the client´s, in which case server wouldn´t show up. There was a mismatch for a while after v1.5.10 release but it´s since been corrected, run an Integrity Check to make sure all files are up to date.
     
    • Like Like x 1

Share This Page