1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

When 3D VISION is enabled AMS hangs (or crashes)

Discussion in 'Automobilista - Help & Support' started by Pit, Dec 16, 2018.

  1. Pit

    Pit New Member Reiza Backer

    Joined:
    Nov 10, 2017
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    As the title says when 3D VISION is enabled AMS hangs after starting (i.e. 1280x720, 3840x720). Even the video (intro) won't start. rFactor2 and AC do not show any issues using 3DVISION. I can remember that 3D VISION was working in the past when I was testing AMS the first time (a year ago or even earlier). Anyone also running into similar troubles? The issue seems to be nvidia driver independent, I tried a bunch of newer and older drivers, but and nothing helped so far. If I need uploading any log files, wehere can I find them? In the document Automobilista "LOG" folder is nothing. Thanks.
     
  2. Domagoj Lovric

    Domagoj Lovric Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 15, 2016
    Messages:
    502
    Likes Received:
    290
    There must be something in there, even if logging isn't enabled. How to enable it check this link:
    Automobilista bug report thread (Please read the opening post)

    (you do not need to place audiolog there, just "+trace=2").

    Correct folder where log file is if you are not running game as administrator:
    (you can copy this path in you explorer and hit enter)
    Code:
    %userprofile%\Documents\Automobilista\UserData\LOG
    
    Once in there, look out for file named trace.txt, attach it here
     
  3. Robert Bachmayer

    Robert Bachmayer New Member Reiza Backer

    Joined:
    Jul 28, 2016
    Messages:
    24
    Likes Received:
    4
    Hey pit do you get this working in the end? I only race in 3d vision 2. Love it.
     

Share This Page