1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Anyone got GID working in 1.0?

Discussion in 'Automobilista - General Discussion' started by Will Mazeo, Aug 27, 2016.

  1. Will Mazeo

    Will Mazeo Active Member Reiza Backer

    Joined:
    Mar 8, 2016
    Messages:
    667
    Likes Received:
    182
    So DynHUD still have same issues online, I want to use GID as it is a safer choice but can't get it to work with or without SweetFX, it did in 0.9.8. Anyone got it working in 1.0? If yes how you did it? I need this urgent, got a long race in a few hours

    Edit: nevermind, I was installing it wrong, I'm dumb (╯°□°)╯︵ ┻━┻
     
    Last edited: Aug 27, 2016
  2. SaxOhare

    SaxOhare Active Member Reiza Backer

    Joined:
    Mar 10, 2016
    Messages:
    525
    Likes Received:
    115
    Has GID a working DeltaBar, showing your time compared to your session best time, or your all time best time?
    Instead of the one in DynHUD showing your time compared to your stint best time.
     
  3. Will Mazeo

    Will Mazeo Active Member Reiza Backer

    Joined:
    Mar 8, 2016
    Messages:
    667
    Likes Received:
    182
    A deltabar like the one on top in Reiza design no (I think, never searched for it), it does compare your current with best tho, and depending on what you choose will show the difference to leader best too at the same time
     
    • Informative Informative x 1
  4. DaVeX

    DaVeX AMSUnofficial Staff Reiza Backer

    Joined:
    Mar 8, 2016
    Messages:
    1,380
    Likes Received:
    586
    Hey mate, can you post here how to?
     
  5. Will Mazeo

    Will Mazeo Active Member Reiza Backer

    Joined:
    Mar 8, 2016
    Messages:
    667
    Likes Received:
    182
    rename the d3d9.dll in AMS folder to something like d3d9_original.dll (so you know this is the one that came with the game). Copy the GID files to AMS and edit the GIDPlugin.ini in this line OriginalD3D9Dll = d3d9_original.dll
    you can use SweetFX this way, but I think this is replaced after every update so we'll have to reinstall GID after every AMS patch
     
  6. Erick Goldner

    Erick Goldner Active Member Reiza Backer

    Joined:
    Mar 9, 2016
    Messages:
    468
    Likes Received:
    109
    Was coming to mention this!
    At some updates, steam copy over the DLL's from the root folder of the game, so you have to replace them again with the ones from GID!

    By the way, managed to get DynHud and GID working together (got it from a french forum)!
    DELTA Bar + GID all the way!
     
  7. deceda

    deceda Member Reiza Backer

    Joined:
    Jul 9, 2016
    Messages:
    33
    Likes Received:
    8
    And would you be so kind to share this information with the rest of the community? :D
     
  8. Erick Goldner

    Erick Goldner Active Member Reiza Backer

    Joined:
    Mar 9, 2016
    Messages:
    468
    Likes Received:
    109
  9. deceda

    deceda Member Reiza Backer

    Joined:
    Jul 9, 2016
    Messages:
    33
    Likes Received:
    8
    Edit: Thank you very much! ;)
     
    Last edited: Aug 28, 2016

Share This Page