1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Game won't start

Discussion in 'Automobilista - Help & Support' started by Jan Holm, Apr 22, 2016.

  1. Alex Sawczuk

    Alex Sawczuk Well-Known Member Reiza Backer

    Joined:
    Feb 14, 2016
    Messages:
    1,029
    Likes Received:
    858
    That fix is now up. Feedback please when you can guys.
     
  2. Kevin Pheiffer

    Kevin Pheiffer Owner of Shadowracingrsa

    Joined:
    Mar 8, 2016
    Messages:
    109
    Likes Received:
    19
    v0.8.9 smooth as silk.
    Will let you know as soon as I've downloaded the next one.
     
  3. Kevin Pheiffer

    Kevin Pheiffer Owner of Shadowracingrsa

    Joined:
    Mar 8, 2016
    Messages:
    109
    Likes Received:
    19
    v0.9.0 now works fine.
    To the whole team:
    Thank you for all the help guys and this is why I'm such a big fan of Reiza.
    What was the problem BTW?
     
  4. Alex Sawczuk

    Alex Sawczuk Well-Known Member Reiza Backer

    Joined:
    Feb 14, 2016
    Messages:
    1,029
    Likes Received:
    858
    An error in the compiling which apparently only effects W7. A bit bizarre to say the least.
     
  5. Eder Moreno

    Eder Moreno New Member

    Joined:
    Apr 24, 2016
    Messages:
    25
    Likes Received:
    2
    Alex, the problem was solved? We have several people in the league waiting for an official position of Reiza.
    If you are resolved, put together a post with the procedures to be performed?
    Thanks.

    Translated by Google Translate
     
  6. Alex Sawczuk

    Alex Sawczuk Well-Known Member Reiza Backer

    Joined:
    Feb 14, 2016
    Messages:
    1,029
    Likes Received:
    858
    It may have been. Just update your steam build normally and try again.
     
  7. Gustavo Puig

    Gustavo Puig New Member Reiza Backer

    Joined:
    Apr 23, 2016
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    not work for me. I don´t understand what happen
     
  8. Rambo7201

    Rambo7201 New Member Reiza Backer

    Joined:
    Mar 12, 2016
    Messages:
    8
    Likes Received:
    1
    We have a reiza4.srs mismatch.
    Has something to do with update?
     
  9. Alex Sawczuk

    Alex Sawczuk Well-Known Member Reiza Backer

    Joined:
    Feb 14, 2016
    Messages:
    1,029
    Likes Received:
    858
    Make sure both Dedicated Server and Client are upto date.
     
  10. Gustavo Puig

    Gustavo Puig New Member Reiza Backer

    Joined:
    Apr 23, 2016
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
  11. Eder Moreno

    Eder Moreno New Member

    Joined:
    Apr 24, 2016
    Messages:
    25
    Likes Received:
    2
    Para mim só funciona offline. Não consigo entrar na pista em nenhum servidor. Não carrega o carro. A seta para entrar na pista fica indisponível. Não há erro.
     
  12. Eder Moreno

    Eder Moreno New Member

    Joined:
    Apr 24, 2016
    Messages:
    25
    Likes Received:
    2
    Imagem de como fica a tela em anexo.
     

    Attached Files:

  13. Kevin Pheiffer

    Kevin Pheiffer Owner of Shadowracingrsa

    Joined:
    Mar 8, 2016
    Messages:
    109
    Likes Received:
    19
    Make sure you switch OFF spectator mode in the options.
     
  14. Eder Moreno

    Eder Moreno New Member

    Joined:
    Apr 24, 2016
    Messages:
    25
    Likes Received:
    2
    I will check this option. Thanks
     
  15. Edgar Sanchinelli

    Edgar Sanchinelli New Member Reiza Backer

    Joined:
    Mar 9, 2016
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    I'm having a similar problem after the update and on both the regular and BETA versions. I input my name and it does not hang, it merely flashes the difficulty to choose and right back to the Enter Name box again. It will not go past it but flashes the difficulty options so I know it is not freezing up.

    I've deleted content and re-installed. Have done as others above too. But I'm on Win10.

    win10
    1080gtx
    32gb
    i7

    I miss driving :(
     
  16. Gustavo Puig

    Gustavo Puig New Member Reiza Backer

    Joined:
    Apr 23, 2016
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    i fix the problem, thanks
    AMS dosn´t work in Win7 64bits without SP1
     

Share This Page