1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Inaccurate kansai circuit name

Discussion in 'General Discussion' started by Christy, May 18, 2020.

  1. Christy

    Christy Member Reiza Backer

    Joined:
    May 29, 2018
    Messages:
    86
    Likes Received:
    25
    Salut ,

    Hello,
    I just wanted to correct Kansai is the name of the city where this circuit is located but its exact name is: Suzuca. :)
     
    • Funny Funny x 2
    • Like Like x 1
  2. Nolive721

    Nolive721 New Member

    Joined:
    May 17, 2020
    Messages:
    24
    Likes Received:
    18
    Kansai is a prefecture in Japan.there are licencing rights for the Suzuka track like any others in the world and that name Kansai was a way to bypass it as far as i am concerned.
     
  3. Gevatter

    Gevatter The James May of Simracing Reiza Backer

    Joined:
    Mar 10, 2016
    Messages:
    353
    Likes Received:
    178
    Suzuka* ;)

    The track is not licenced, meaning the original name and such cannot be used. That's why it's called something else. It's the same thing with Azure in AMS2, which is in no way Monaco, or with several of the "generic" Formula cars. Keeps licencing costs low.
     
    • Agree Agree x 1
  4. Christy

    Christy Member Reiza Backer

    Joined:
    May 29, 2018
    Messages:
    86
    Likes Received:
    25
    Thanks, I understand trout now.. ;)
     
    • Like Like x 1
  5. NightHawk

    NightHawk New Member

    Joined:
    May 12, 2020
    Messages:
    11
    Likes Received:
    1
    It's better than what Pcars2 did to get around suzuka licensing...
     

Share This Page