1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Menu/Display and triple screens

Discussion in 'Automobilista - Help & Support' started by Mark Pelto, Sep 16, 2016.

  1. Fanapryde

    Fanapryde Member

    Joined:
    Nov 23, 2016
    Messages:
    92
    Likes Received:
    10
    Well, the AMS config utility keeps appearing each time I change something.
    Can't even remember all the things I tried, but for some reason the side screens are now black with flickering grey contours.

    I guess I will need to live with it, but at least I'd like to know if others have a similar issue ?
    Wher are the triple screen users here ?

    @RWB Charger thanks for your help ;)
     
  2. RWB Charger

    RWB Charger Member

    Joined:
    Dec 1, 2016
    Messages:
    42
    Likes Received:
    8
    Try this instead, don't use NVidia surround and set your custom res to what the actual is ie 5760x1080, set the game to run windowed and it will start on the centre screen and you have to drag it to the left to fill the 3 screens, then see if it spans across all 3 and fills the side monitors, I'll get a picture for you to show you what I mean, there is also a program you can use to set position and remove borders that I use called SRWE, it may be that it doesn't like NVidia surround? You need to have the option in the configuration tool for widesreen ui ticked if it then allows.
     
  3. kenny39

    kenny39 New Member Reiza Backer

    Joined:
    Apr 7, 2016
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    I was suffering from a similar problem
    I solved it if I disabled SweetFX
     
  4. Chance

    Chance New Member

    Joined:
    Aug 22, 2017
    Messages:
    3
    Likes Received:
    1
    Thank you very much! It need to official manual, IMHO :)
     
  5. Wergilius

    Wergilius Member Reiza Backer

    Joined:
    Dec 24, 2017
    Messages:
    36
    Likes Received:
    15
    i'm running triples and nvidia surround and sli cfg (2x1080ti), these are my settings

    upload_2017-12-31_13-20-7.png

    It works ok, side screen all black, using driver 384.94 (and have tried 388.71 as well)
     
    • Like Like x 2
  6. Fanapryde

    Fanapryde Member

    Joined:
    Nov 23, 2016
    Messages:
    92
    Likes Received:
    10
    Thanks. In the meantime the issue has solved itself after one of the patches. Forgot about this... ;)
     
  7. Chance

    Chance New Member

    Joined:
    Aug 22, 2017
    Messages:
    3
    Likes Received:
    1
    Thank you very much, Wergilius!!!
     

Share This Page