Wheel lost

Discussion in 'Automobilista - Help & Support' started by LoloRRR, Mar 20, 2016.

  1. F1Aussie

    F1Aussie Well-Known Member AMS2 Club Member

    Joined:
    Mar 21, 2016
    Messages:
    2,194
    Likes Received:
    613
    In a twisted kind a way I am glad it is not just my setup
     
  2. dave-r

    dave-r New Member AMS2 Club Member

    Joined:
    Mar 8, 2016
    Messages:
    2
    Likes Received:
    1
    Same issue here. Sometimes the wheel works, sometimes it does not. T500RS
     
    • Like Like x 1
  3. Thiago Izequiel

    Thiago Izequiel Active Member AMS2 Club Member

    Joined:
    Mar 7, 2016
    Messages:
    314
    Likes Received:
    199
    We are aware of this situation and looking into it.
     
  4. Pablo Bauer

    Pablo Bauer New Member AMS2 Club Member

    Joined:
    Mar 9, 2016
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    this happening also in gsc
     
  5. AriBo

    AriBo New Member AMS2 Club Member

    Joined:
    Mar 16, 2016
    Messages:
    11
    Likes Received:
    8
    no more problem with the new beta ! it works always and fine !
     
  6. LoloRRR

    LoloRRR New Member

    Joined:
    Mar 11, 2016
    Messages:
    20
    Likes Received:
    2
    ah !! i am running the early access normal version, i will wait an update !
     
  7. Renato Simioni

    Renato Simioni Administrator Staff Member

    Joined:
    Feb 14, 2016
    Messages:
    4,697
    Likes Received:
    42,758
    New v0.8.7 (hopefully addressing this problem for everyone that has it) should be coming up tomorrow.
     
    • Like Like x 1
  8. LoloRRR

    LoloRRR New Member

    Joined:
    Mar 11, 2016
    Messages:
    20
    Likes Received:
    2
    great !! thanks for your reactivity !!! i will be able to come back and spend hours on AMS !!!
     
    • Like Like x 1
  9. AriBo

    AriBo New Member AMS2 Club Member

    Joined:
    Mar 16, 2016
    Messages:
    11
    Likes Received:
    8
  10. F1Aussie

    F1Aussie Well-Known Member AMS2 Club Member

    Joined:
    Mar 21, 2016
    Messages:
    2,194
    Likes Received:
    613
    Just tried the new .7r update and still same issue my t500 won't do anything at the test inputs screen, the red bars are still showing and frozen on it. I was playing r3e earlier tonight and no issues with the wheel there.
     
  11. LoloRRR

    LoloRRR New Member

    Joined:
    Mar 11, 2016
    Messages:
    20
    Likes Received:
    2
    just installed the 0.8.7, for the moment no issue, my problem seems to be solved !
    thanks, keep you informed if any news !! must go with the v10, :)
     
  12. LoloRRR

    LoloRRR New Member

    Joined:
    Mar 11, 2016
    Messages:
    20
    Likes Received:
    2
    well....not sure... i joined an online session, first attempt no wheel when i wanted to leave the garage... i quit ams, go on same server and it worked... so still something i think, it seems to be better (before when offline). will keep you informed after more testing
     
  13. Pablo Bauer

    Pablo Bauer New Member AMS2 Club Member

    Joined:
    Mar 9, 2016
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Problem continues ... even creating new profile
     
  14. Renato Simioni

    Renato Simioni Administrator Staff Member

    Joined:
    Feb 14, 2016
    Messages:
    4,697
    Likes Received:
    42,758
    What exactly is your problem Pablo? Since you suggested previously you had an issue come up also with GSC (which hasnt been updated in a while), it is likely to be a different issue altogether?
     
  15. F1Aussie

    F1Aussie Well-Known Member AMS2 Club Member

    Joined:
    Mar 21, 2016
    Messages:
    2,194
    Likes Received:
    613
    I am still having no luck Renato. It worked okay when I first installed but have not been able to play in the last week due to unresponsive wheel.
     
  16. Pablo Bauer

    Pablo Bauer New Member AMS2 Club Member

    Joined:
    Mar 9, 2016
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    ocorreu algumas vezes no SGC ... Eu apaguei todos os arquivos em pastas raiz menos e resolvido.

    Já o motorista ... hoje com a nova versão.
    primeiro só criou novo perfil e continuou o mesmo.
    em seguida, excluído como no SGC e agora, quando a secção de câmbio ele não respondeu e deu erro no jogo (quando foi para a corrida)


    eu não sei o que fazer
     
  17. Chicken Out

    Chicken Out New Member

    Joined:
    Mar 25, 2016
    Messages:
    11
    Likes Received:
    1
    Also having same issues with T300rs. Update does not seem to have made any difference.
    Usually happens when joining a game or when the session changes but have had it when
    making adjustments in the garage. :(
     
  18. gctitans

    gctitans New Member

    Joined:
    Mar 23, 2016
    Messages:
    3
    Likes Received:
    1
    I`m still getting the same issues as I stated earlier. Not really sure whats happening.
     
  19. TheStig

    TheStig New Member

    Joined:
    Mar 22, 2016
    Messages:
    3
    Likes Received:
    1
    The problem still exists with my T500 RS :(

    I dont know wether this is coincidence or not, but the issue seems to happen more likely in online sessions
     
  20. F1Aussie

    F1Aussie Well-Known Member AMS2 Club Member

    Joined:
    Mar 21, 2016
    Messages:
    2,194
    Likes Received:
    613
    I have given up on ams until this is fixed, is a shame as I would like to spend more time on it.
     

Share This Page